Președinte:
Răzvan Apetrei

Vicepreședinte:
Andrei-Răzvan Giuglea

Secretar General:
Tudor Vișan-Miu

Răzvan Apetrei (centru), Președintele Asociației Tineretului Regalist, avându-i alături pe colegii săi, Andrei-Răzvan Giuglea (dreapta) și Tudor Vișan-Miu (stânga), în curtea Palatului Regal din București, 19 martie 2021.

Răzvan Apetrei (n. 1988) – PREȘEDINTE

Născut în municipiul Bacău, a absolvit un liceu cu profil artistic („George Apostu” din Bacău). A urmat cursurile Universității Naționale de Muzică din București, debutând în ipostaza de pianist, apoi de dirijor. În prezent este doctorand la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, pentru desăvărșirea studiilor în domeniul dirijatului de orchestră.

În anii studenției a fost președintele Asociației Studențești a Universității Naționale de Muzică din București, precum și reprezentant al studenților. În anul 2009, odată cu fondarea Cameratei Regale, a început o îndelungată colaborare muzicală cu Casa Majestății Sale. În anul 2012 a pus bazele Corului Regal, care, asemenea Cameratei Regale, a fost onorat de Alteța Sa Regală Principele Radu al României prin acordarea Înaltului Patronaj (2013). Meritele ansamblului, pe care îl conduce ca Director General, au fost recunoscute de Majestatea Sa Regina Margareta a României, Corul Regal fiind distins cu Medalia Regală pentru Loialitate (2018).

Membru, din anul 2013, al asociației Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, s-a alăturat inițiativei din anul 2014 a reunirii tinerilor monarhiști în cadrul Organizației de Tineret. Colegii săi i-au acordat, în cadrul adunării generale din 10 Mai 2016, titlul de Președinte Onorific.

Andrei-Răzvan Giuglea (n. 1989) – VICEPREȘEDINTE

Născut în municipiul București, a absolvit un liceu cu profil economic („Costin Kirițescu” din București). În prezent, își completează studiile economice urmând cursurile de licență a două facultăți (Psihologie și Comunicare și Relații Publice) la o universitate privată.

În anul 2014, a fost Președintele Fondator al Organizației de Tineret a asociației Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei, aflându-se în fruntea organizației în primii doi ani.

Tudor Vișan-Miu (n. 1995) – SECRETAR GENERAL

Născut în municipiul București, a absolvit un liceu cu profil teoretic („Gheorghe Lazăr” din București). Absolvent al cursurilor de licență și master ale Facultății de Istorie din cadrul Universității din București, își continuă studiile la nivelul Școlii Doctorale de Istorie a Universității din București. A debutat ca autor prin publicarea volumului La școală cu Regele Mihai (2016), publicat în colecția “Istorie cu blazon” a Editurii Corint, urmat de volumul de convorbiri O viață… Tudor Vișan-Miu în dialog cu DINU ZAMFIRESCU (2019) și lucrarea Mareșalii Palatului. Demnitari ai Curţii regilor României, 1866–1947 (2022). În anul 2020 a fost distins de Majestatea Sa Custodele Coroanei cu Medalia Regală pentru Loialitate.

În anul 2014, a fost Secretarul Fondator al Organizației de Tineret a asociației Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei. În anul 2016 a preluat președinția organizației, ducând la capăt trei mandate de câte un an.