Asociația Tineretului Regalist închide seriei celor 100 de cravate jubiliare dedicate centenarului nașterii Regelui Mihai I prin licitarea cravatei cu numărul 100, ultima din cadrul seriei. Cravata este însoțită de o batistă cu stema regală a României și o cutie de colecție.

DESPRE CRAVATĂ

Designul cravatei, realizat de heraldistul Drăgan-George Basarabă, valorifică elemente simbolice ale domniei Regelui Mihai: coloristica este inspirată din pavilionul Regelui României și din panglicile celor mai înalte două ordine românești, anume „Mihai Viteazul” și „Carol I”, ale cărui cap a fost Regele Mihai I. Pe suprafața cravatei este prezentă și cifra regală a Majestății Sale. Cravata este confecționată manual în România, din mătase de Como de cea mai înaltă calitate. Cravata se obține prin îndoirea repetată a materialului (seven-fold) – procesul fiind extrem de laborios pentru a rezulta o piesă 100% calitativă. Numărul de etichetă este brodat pe spatele cravatei.

DESPRE LICITAȚIE

Câștigătorul licitației va fi anunțat în ziua de marți, 25 octombrie 2022*, zi în care se împlinesc 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai al României. Anunțul va fi făcut la ora 22:00, pentru a nu se suprapune cu tradiționalul Concert Regal organizat la Ateneul Român de Fundația Regală Margareta a României. Câștigătorul trebuie să achite suma licitată în termen de 24 de ore, organizatorii urmând să-l contacteze pentru a intra în posesia lotului (cravata cu numărul 100, batista, cutia de colecție). Suma va intra în contul Asociației Tineretului Regalist, urmând a fi donată în folosul unei cauze caritabile.

Pentru orice întrebări, organizatorii pot fi contactați la adresa contact@regalist.ro.

*Licitația a fost prelungită până în decembrie 2022.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment