Asociația Tineretului Regalist închide seriei celor 100 de cravate jubiliare dedicate centenarului nașterii Regelui Mihai I prin licitarea cravatei cu numărul 100, ultima din cadrul seriei. Cravata este însoțită de o batistă cu stema regală a României și o cutie de colecție.

DESPRE CRAVATĂ

Designul cravatei, realizat de heraldistul Drăgan-George Basarabă, valorifică elemente simbolice ale domniei Regelui Mihai: coloristica este inspirată din pavilionul Regelui României și din panglicile celor mai înalte două ordine românești, anume „Mihai Viteazul” și „Carol I”, ale cărui cap a fost Regele Mihai I. Pe suprafața cravatei este prezentă și cifra regală a Majestății Sale. Cravata este confecționată manual în România, din mătase de Como de cea mai înaltă calitate. Cravata se obține prin îndoirea repetată a materialului (seven-fold) – procesul fiind extrem de laborios pentru a rezulta o piesă 100% calitativă. Numărul de etichetă este brodat pe spatele cravatei.

DESPRE LICITAȚIE

Câștigătorul licitației va fi anunțat în ziua de marți, 25 octombrie 2022, zi în care se împlinesc 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai al României. Anunțul va fi făcut la ora 22:00, pentru a nu se suprapune cu tradiționalul Concert Regal organizat la Ateneul Român de Fundația Regală Margareta a României. Câștigătorul trebuie să achite suma licitată în termen de 24 de ore, organizatorii urmând să-l contacteze pentru a intra în posesia lotului (cravata cu numărul 100, batista, cutia de colecție). Suma va intra în contul Asociației Tineretului Regalist, urmând a fi donată în folosul unei cauze caritabile.

Pentru orice întrebări, organizatorii pot fi contactați la adresa contact@regalist.ro.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment